O femeie din comuna Tarcea a ajuns la spital după ce a căzut de pe bicicletă într-un şanţ în satul Galoşpetreu, poliţiştii descoperind că femeia băuse zdravăn. Din fericire, biciclista a scăpat doar cu câteva julituri, la fel ca un bărbat din Salonta, care, tot băut, a căzut în timp ce circula cu bicicleta pe o stradă din oraş. 

Bihoreanca în vârstă de 47 ani a provocat accidentul rutier duminică, la ora 14.05. Ea se deplasa pe bicicletă pe o stradă din satul Galoşpetreu când s-a dezechilibrat și a căzut în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

"În urma testării biciclistei cu aparatul etilotest, s-a constatat că aceasta prezenta o concentrație alcoolică de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat", se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor unde se precizează, de asemenea, că, în urma evenimentului rutier, biciclista a suferit leziuni ușoare, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Rutier Marghita. 

Cel de-al doilea accident s-a produs luni seara şi a fost anunţat pe numărul de urgenţă 112 la ora 19.40. 

Biciclistul, un salontan în vârstă de 50 ani, circula pe strada Victoriei din Salonta, dinspre strada Iosif Vulcan înspre strada Tincii, când s-a dezechilibrat şi a căzut, poliţiştii stabilind în urma testării că avea o alcoolemie de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma căzăturii, biciclistul a suferit leziuni ușoare. Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Biroului Rutier Salonta.