Mai multe echipaje de poliție și pompieri s-au deplasat joi după amiază în cartierul Prima din strada Evreilor Deportați, unde o femeie ar fi amenințat că se aruncă de la etajul 5. Atât doar că respectiva nu a fost de găsit acasă...

La fața locului, pompierii au umflat perna de salvare, pentru a preîntâmpina un incident nedorit, cum a fost cel petrecut săptămâna trecută în cartierul Luceafărul, iar blocul respectiv a fost înconjurat cu o bandă de protecție, pentru a opri accesul.

S-au prezentat mai multe echipaje de poliție și poliție locală, pentru a dirija circulația, dar și echipaje de pompieri.

„Incidentul a fost sesizat la 112 la ora 15.33, apelantul precizând că o femeie de 53 de ani amenință că se aruncă de la etajul 5 al unui bloc de pe strada Evreilor Deportați din Oradea. Situația este în dinamică, pompierii amplasând la momentul transmiterii acestei știri perna de salvare”, a declarat, pentru BIHOREANUL, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru situații de Urgență Crișana, locotenent-colonel Camelia Roșca. 

La fața locului au fost mobilizate mai multe forțe de intervenție, inclusiv o autospecială cu autoscară, una de descarcerare cu pernă de salvare, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD Oradea.

UPDATE: Femeia nu este de găsit

De precizat că la fața locului nu se vede vreo persoană care ar amenința că sare.

De altfel, în ciuda desfășurării de forțe, situația este încă incertă și bizară.

Sursele BIHOREANULUI spun că soțul femeii este cel care a sunat la 112 anunțând că aceasta ar vrea să se sinucidă. Cu ajutorul lui, polițiștii au intrat în apartament, însă acolo nu au găsit pe nimeni.

Apartamentul este gol.

De altfel, pompierii au și început să dezumfle perna gonflabilă de siguranță, iar polițiștii încă o caută pe femeie atât în bloc cât și în împrejurimi, încercând să afle ce s-a întâmplat.

„Femeia nu a fost găsită în apartament. Forțele de intervenție au căutat inclusiv pe acoperișul blocului, dar fără a găsi nici acolo nimic”, a mai precizat purtătoarea de cuvânt a ISU Crișana.

UPDATE: Femeia, găsită în trafic

Femeia pentru care s-au dislocat forțe impresionante de salvare, joi după-amiază, după ce soțul ei a sunt la 112 susținând că aceasta intenționează să se arunce de la etajul 5 al blocului Prima de pe strada Evreilor Deportați, a fost găsită în trafic, la volanul mașinii, în comuna Sânmartin.

Atât ea, cât și soțul ei au ajuns la Poliție, pentru declarații.

„Cele două persoane au a fost conduse la sediul Poliției Municipiului Oradea, pentru stabilirea situației de fapt. Din investigațiile efectuate de polițiștii din Oradea, s-a stabilit că femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!