Clubul Lions Aleşd organizează o nouă acţiune caritabilă. Membrii clubului vor strânge donaţii pentru Luca, un băieţel care suferă de autism şi are nevoie de terapie pentru recuperare, acţiunea urmând să se desfăşoare sâmbătă, în timpul evenimentelor organizate de Primăria oraşului Aleşd cu ocazia zilei de 1 Iunie.

"Vom avea un stand cu răcoritoare şi popcorn pentru copii, dar şi ateliere de creaţie şi artă. Voluntarii noştri vor avea activităţi pentru micuţi, se vor face picturi pe faţă, concurs de desene pe asfalt, vom avea şi un loc de joacă", a explicat preşedinta Clubul Lions Aleşd, Cornelia Ilaş.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul evenimentelor pregătite pentru copii de Primăria Aleşd, prin Centrul de Turism, pe Aleea Campus (noua pietonală) și în parcul dintre blocurile M și Q, în intervalul orar 13.00-22.00. În acest parc se va desfăşura şi acţiunea caritabilă a Clubului Lions Aleşd. Cei care doresc să-l sprijine pe micuţul Luca, o pot face şi prin donaţii în conturile Clubului, deschise la Banca Transilvania: RO09BTRLRONCRT0CR0753001 (pentru donaţii în lei) şi RO53BTRLEURCRT0CR0753001(pentru donaţii în euro).

Cert e că, în cele trei locuri destinate evenimentului, vor fi concursuri de cros şi triciclete pentru preşcolari, competiţii de îndemânare pe biciclete şi role, dar şi demonstraţii ale poliţiştilor şi pompierilor din Aleşd.

Evenimentul cuprinde şi spectacole de muzică și dans, care vor culmina, seara, cu un concert Antonia.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!