Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a făcut publică miercuri noua listă cu joburile disponibile în Bihor, 1060 la număr, dintre care 665 în Oradea. Printre angajatorii care oferă locuri de muncă se numără investitorul finlandez Nokian Tyres și Curtea de Apel Oradea.

Numărul locurilor de muncă este puțin mai mic față de săptămâna trecută, când se ofereau peste 1.100 de joburi în județul Bihor. 

Pe lista făcută publică de AJOFM Bihor se numără locuri de muncă pentru absolvenții de studii universitare, liceale, profesionale, gimnaziale și chiar doar primare. 

Se caută, de pildă, agenți de securitate, ajutoare de bucătar, barmani, femei de serviciu, manipulați mărfuri, zugravi, mecanici auto, dar și analiști financiari, asistent manageri, ingineri, electricieni, diferite tipuri de ingineri și tehnicieni. 

Nokian Tyres, care a ridicat la Oradea o fabrică de anvelope, oferă joburi de auditor în domeniul calității, tehnician energetician, tehnician mentenanță mecanică, specialist în domeniul securității și sănătății în muncă, manipulant marfă, magaziner. 

De asemenea, Curtea de Apel Oradea, în calitate de angajator, are pe lista AJOFM trei posturi, toate de grefieri, la Tribunalul Bihor, Judecătoria Beiuș și Judecătoria Marghita. 

Consultă lista completă a joburilor din Bihor, întocmită de AJOFM:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!