Sportivii clubului CS Menumorut Biharia şi-au adjudecat nouă medalii la întrecerile Campionatului Naţional de tir cu arcul, proba sportivă 3D Indoor, care au avut loc în perioada 6-7 aprilie la sala de sport din Paleu în organizarea CS Nomad Archers şi a Federaţiei Române de Arc Istoric.

Cei de la CS Menumorut Biharia au participat cu 14 sportivi, care au înregistrat un bilanţ foarte bun, cinci medalii de aur, trei de argint şi una de bronz.

Principalii performeri ai echipei conduse de Marin Darna au fost: Loredana Mogoş, care a concurat la categoria arc barebow senioare, Koteles Karina, la arc olimpic mini, Daniel Ruha, la arc barebow cadeţi, David Şinca, la arc barebow mini, şi Peli Elod, la arc olimpic mini. Cu toții s-au situat pe prima poziţie şi au intrat în posesia medaliilor de aur.

Pe locul 2 s-au situat: Debora Borsi, la arc barebow senioare, Andrada Biţiş, la arc olimpic mini, şi Dajka Benett, la arc barebow mini, toţi trei intrând în posesia medaliilor de argint.

Maia Postol s-a clasat a 3-a la arc olimpic mini şi a cucerit bronzul.

În schimb, arcaşii clubului organizator, CS Nomad Archers, au ocupat podiumul la seniori (21-55 ani), la proba arc tradiţional confecţionat din materiale moderne fără fereastră, prin Ridi Ferenc - locul 1, Molnar Imre - locul 2 şi Dajka Tamas - locul 3.

La categoria mini, Sift Alex a fost primul, urmat de colegul său de club Csokmai Christopher. De asemenea, la veterani +55, Kocs Agnes Julianna s-a clasat pe locul 1.

Un alt club bihorean care a avut reprezentant la această competiţie a fost Redpoint Oradea, de la care Alexandru Stanciu s-a clasat pe locul 5 la barebow veterani (+55 ani).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!