Pugiliştii clubului Basti Box Salonta au avut două competiţii reuşite la care au participat în cea de-a doua parte a lunii septembrie.

Astfel, la întrecerile turneului internaţional din Polonia, din localitatea Mielec, desfăşurat în perioada 20-22 septembrie, bihorenii şi-au adjudecat şapte medalii, dintre care trei au fost de aur, iar patru de bronz.

De altfel, la această competiţie, au participat şapte sportivi ai clubului bihorean, conduşi de antrenorii Gheorghe Brad şi Florin Delamarian, iar toţi s-au situat pe podium.

Cele mai bune evoluţii le-au avut Darius Stegari, care a concurat la categoria 63 kg, Cătălin Moţ, la 64 kg, şi Fabio Budai, la 36 kg, cu toţii situându-se pe prima poziţie şi, astfel, intrând în posesia medaliei de aur.

Pe locul II şi în posesia medaliei de argint au intrat: Dănuţ Mititelu la 48 kg, Paul Marta la 67 kg, Patrik Birta în limitele categoriei 66 kg şi Robert Laszlo la categoria 75 kg.

De asemenea, la Campionatul Naţional de Box feminin, desfăşurat la Constanţa în perioada 16-22 septembrie, clubul CS Basti Box Salonta şi-a adjudecat două medalii, dintre care una de aur, ceea ce reprezintă şi un titlu de campioană naţională, adjduecat de Roxana Hamza, în cadrul categorie 52 kg senioare. Cealaltă medalie cucerită la Naţionalele feminine de la Constanţa a fost de bronz şi a fost obţinută de Roxana Daneş, în cadrul categorie + 80 kg junioare. 

Performanţa Roxanei este cu atât mai apreciabilă cu cât ea a fost obţinută la prima ei participare competiţională.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!