Întrecerile Cupei României la Judo şi Ne Waza, desfăşurate în perioada 27-28 mai la Satu Mare, au adus sportivilor legitimaţi la CSM Oradea nouă medalii, dintre care două au fost de aur, trei de argint şi patru de bronz.

La Cupa României la judo, pe primul loc s-au situat Ioan Dzitac și Alex George Creț, care au cucerit medaliile de aur în probele 73 kg, respectiv 100 kg.

Pe locul doi şi în posesia medaliilor de argint au intrat Flavius Lungu, în cadrul categoriei 66 kg, şi Robert Boldiș, la categoria 73 kg.

În fine, pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere au ajuns Maxim Țugulea, la categoria 81 kg, Răzvan Bodea, la 90 kg, şi Daniel Matei, în cadrul categoriei +100 kg.

În afară de cele şapte clasări pe podium, sportivii de la CSM Oradea au mai ocupat un loc 5, prin Sebastian Fudulu, în limitele categoriei 60 kg.

De asemenea, la Ne Waza, Ioan Dzitac s-a clasat pe locul doi în limitele categoriei 81 kg şi a cucerit medalia de argint, iar Flavius Lungu s-a situat pe locul al treilea în cadrul categoriei 66 kg, intrând în posesia bronzului. În fine, Robert Boldiș a ocupat locul 5 la 81 kg.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!