Bărbatul a fost așteptat miercuri seara, în jurul orei 20, în fața unei săli de sport de pe bulevardul Ștefan cel Mare de mai multe persoane, care l-au atacat cu bâte de baseball și cuțite, după care l-au abandonat în stradă.

Bocșan a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor din Spitalul Județean de un echipaj al SMURD, chemat de urgență la fața locului de martorii care au surprins scena, iar, potrivit medicilor, starea lui este gravă.

"Victima a suferit leziuni multiple, traumatism cranian, contuzii, plăgi înțepate la nivelul membrelor. Pacientul a fost internat la secția de terapie intensivă. Prognosticul este rezervat. Leziunile nu i-au pus viața în pericol imediat, însă există posibilitatea să intervină complicații", a declarat pentru BIHOREANUL dr. Hadrian Borcea, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Interogat de polițiști pe patul de spital, Bocșan a refuzat divulge numele atacatorilor săi. "A refuzat să colaboreze. Nu vrea să dea nicio declarație", spun surse judiciare.

Numele lui Ionel Bocșan a apărut, recent, ca suspect în atacul comis pe 3 ianuarie asupra lui Robi Gyongyosi în faţa unui complex comercial din cartierul Velenţa. Atunci, BMW-ul condus de Gyongyosi a fost înconjurat de cinci bărbaţi cu cagule trase pe faţă şi înarmaţi cu bâte de baseball şi cuţite, care l-au tras afară din autoturism și l-au luat la bătaie.

Bocșan a mai fost protagonistul unui faimos scandal și în octombrie 2008. Atunci, în urma unor contre pe care Sami le-a avut cu Ionuţ Druţă, din gaşca lui Uţu Rohozneanu, un grup de 25 de interlopi din Oradea, Marghita, Salonta, Tileagd, Arad şi Cluj au încercat să organizeze la Oradea o încăierare între cele două tabere.