Echipa de fotbal fanion a oraşului, fosta CAO 1910 Oradea, mai nou FC Bihor Oradea, se pregăteşte de reunire.

Conform antrenorului Florin Fărcaş, prima întâlnire din noul sezon cu jucătorii va avea loc marţi, 5 iulie, de la ora 10:30, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, unde este programată reunirea.

Sunt aşteptaţi la prima întâlnire 28 de jucători. Vor fi multe noutăţi în lotul echipei, între cei prezenţi se vor număra mulţi de la echipa a II-a, cea care a evoluat în Liga a IV-a şi care va continua sub titulatura de CAO, sub conducerea celor care au susţinut proiectul CAO.

Din păcate, sunt numeroşi jucători care în sezonul precedent s-au numărat printre titulari și care s-au despărţit de formaţia orădeană în această vară. Între aceştia se numără trei jucători care au ales să evolueze în liga a II-a, Călin Jurj plecat la Poli Timişoara, Mark Kovacs plecat la Csikszereda Miercurea Ciuc şi Florin Chitaş la Minaur Baia Mare.

De asemenea, s-au despărţit în această vară de echipa orădeană, după ce şi-au reziliat contractul, şi Barabaş, Chiş-Toie, Marina, Cîrjan (plecat la Tunari), Urbanovski (plecat în Ungaria) şi M. Ion.

În mare parte, pregătirea echipei bihorene din această vară se va desfăşura pe plan local.

Cât priveşte schimbarea de denumire, conform lui Şerban Sere, membru în Comitetul Director al echipei, documentaţia a fost depusă în termen, înainte de data de 30 iunie, la Federaţia Română de Fotbal, iar în termen de şapte zile aceasta va aproba sau respinge cererea. Cum însă nu se anunţă probleme care să împiedice această aprobare, aproape sigur din această vară echipa orădeană de fotbal din Liga a III-a va evolua sub titulatura de FC Bihor Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!