Cei peste 15.000 de orădeni care au semnat în primăvară petiția „Misiunea Grivei”, prin care au cerut condiții mai bune pentru patrupede la adăpostul Primăriei, și-au primit „recompensa” în campania electorală tocmai încheiată.

O orădeancă s-a plâns lui Bihorel că pe final de campanie a primit chiar și câte patru emailuri pe zi, de pe adresa contact@usr.ro, prin care i se cerea ca pe 9 iunie să voteze USR și, ca și cum nu era de ajuns, și telefoane cu același scop, din partea organizației locale a USR.

„Am blocat adresa expeditorului mailurilor, iar doamnei care mă suna din partea USR Bihor i-am spus să nu mă mai sune, pentru că atunci când am semnat petiția și am lăsat adresa mea de e-mail și numărul de telefon, nu am făcut-o cu scopuri politice, și nici nu sunt de acord să fiu folosită de USR”, a explicat orădeanca.

Rezultatul? A continuat să primească mailurile, iar rudele care au semnat petiția au primit și ele telefoane să voteze partidul. Motiv pentru care s-a convins, în al 12-lea ceas, că petiția nu era de fapt pentru Grivei, ci mai degrabă pentru „userei”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!