Gunoaiele din satul de vacanţă Coada Lacului, despre care BIHOREANUL a mai scris în repetate rânduri, sunt tot mai multe şi exasperante pentru localnici şi turişti.

La nicio lună de când un cititor s-a adresat ziarului sperând că situaţia se va schimba, duminică, un alt cetăţean a semnalat că "muntele" de deşeuri creşte pe zi ce trece.

"Vă ataşez poze cu gunoiul aruncat de oameni aiurea, deşi tomberoanele sunt goale, în satul de vacanţă Coada Lacului din judeţul Bihor", a scris cititorul BIHOREANULUI, sperând şi el la îndreptarea lucrurilor.

Locuitorii din zonă sunt cu atât mai furioşi cu cât ei plătesc o taxă anuală de salubrizare, care însă, spun ei nu este investită pentru a se menţine curăţenia.

După cum se vede, însă, bunul simţ şi respectul pentru natură mai au de aşteptat. 

Oare chiar e nevoie să izbucnească un focar de infecţii până când cineva să facă ceva?

UPDATE:

După apariția acestei știri, duminică seară, pe grupul de Facebook al comunității din Coada Lacului a apărut o fotografie care arată că în zonă a fost făcut curățenie, iar gunoaiele au fost depozitate în tomberoane și în țarc.

”Asa arata locul de depozitare a gunoiului in Coada Lacului 30.08.2020, ora 19.00”, scrie un internaut. Vorba comentatorilor: rămâne de văzut și până când...