Primăria vrea să diminueze cozile la ghişee. Începând din 13 februarie, municipalitatea pune la bătaie şapte premii săptămânale constând fiecare în câte un bilet de familie pentru o zi la aquapark-ul Oradea.

Premiile asigură accesul la aquapark a unei familii formate din doi adulţi şi doi copii sub 14 ani, cheltuielile suplimentare în incinta parcului acvatic urmând să fie suportate de către câştigători.

"Stimularea plăţii impozitelor online se numără printre obiectivele pe care ni le-am stabilit pentru anul în curs. Ne-am gândit să premiem câştigătorii cu o zi la aquapark pentru că, la fel, vrem să introducem şi plata online a accesului la aquapark", a declarat directorul economic al Primăriei, Eduard Florea.

Campania "Plăteşte impozitul online şi câştigă o zi de distracţie la Aquapark Nymphaea" se adresează persoanelor fizice şi juridice care în perioada 13 februarie – 31 martie 2017  îşi plătesc online impozitele pe clădire, teren şi auto datorate către bugetul local pentru anul în curs, prin portalul www.oradea.ro sau prin aplicaţia pentru dispozitive mobile MobilePay din Google Play Store.

Pentru prima perioadă de campanie, din 13 - 19 februarie, extragerea câştigătorului se va face în data de 22 februarie, urmând ca ulterior pentru fiecare săptămână câştigătorul să fie desemnat în joia imediat următoare.

Organizatorii vor extrage săptămânal şi câte doi câştigători de rezervă pentru eventualitatea în care care prima persoană desemnată nu acceptă sau nu revendică premiul în termen de 30 de zile.

Câştigătorii vor fi anunţaţi prin comunicat de presă, pe portalul municipalităţii, pe pagina de Facebook a Primăriei şi prin adresă la domiciliul declarat în baza de date fiscală a municipalităţii.

Premiile vor fi acordate sub formă de voucher de acces şi vor putea fi folosite oricând în anul 2017.