Peste 450 de copii s-au bucurat de fotbal în perioada 24-26 februarie, la terenurile sintetice acoperite din Nojorid, acolo unde s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a turneului dotat cu Cupa Crişana.

La acest turneu internațional juvenil au participat 43 de echipe de la 20 de cluburi din ţară şi din Ungaria. Astfel, pe lângă echipele clubului organizator, CS Crişana Oradea, la startul turneului s-au mai aliniat: CSC Diosig, Foresta Tileagd, Juniorul Oradea, Viitorul Oradea, Juventus Oradea, Lotus Felix Sânmartin, FC Bihor Oradea, Viitorul Borș, Speranța Albac, Novo Calcio, NAC Oradea, LPS Oradea, CSC Viitorul Madaras, CS Voința Sg. de Pădure, Academia Progresul Bihor, CFR Timișoara, Victoria Carei, JVSC Komádi şi Olasz Focisuli Debretin.

Au fost participanți din cinci județe (Bihor, Alba, Mureș, Timiș și Satu Mare), dar şi două echipe din țara vecină, Ungaria.

Formaţiile au fost împărțite în cinci categorii în funcție de vârstă (cu jucători născuţi în anii 2011-2012, 2012-213, 2014-2015, 2015-2016 şi 2017-2018). După cum anunţă organizatorii, practic toate categoriile de copii au fost cuprinse. 

După acest maraton fotbalistic juvenil, câștigătorii ediției a 2-a a Cupei Crişana au fost cei de la: Juventus Oradea, CSC Diosig, Viitorul Oradea şi Academia Progresul Bihor.

„Putem afirma după cifre că a fost cel mai mare turneu, de iarnă, de fotbal pe teren redus organizat în judeţul Bihor, dovada fiind participarea echipelor din țara vecină și faptul că au fost echipe care au venit chiar și de la 350 km, iar de acest lucru suntem foarte mândri! Față de prima ediție, putem spune că am mărit numărul de echipe participante cu 11!”, a transmis conducătorul clubului organizator, Denes Szilveszter.  Acesta a ţinut să-i felicite pe toţi cei care au participat şi să-i invite de pe acum şi la ediţiile viitoare.

„Pentru noi, CS Crişana, fost un real succes din toate punctele de vedere, în primul rând ca echipă organizatoare, iar tigrişorii roș-albastri au înregistrat rezultate foarte bune. La categoria 2012-2013 am reușit să câștigăm trofeul Bronz, la categoriile 2014-2015 și 2011-2012 am jucat finalele pentru locul 1, în final am obținut locul 2 la ambele categorii, după două finale foarte disputate și electrizante. Pentru aceasta trebuie să felicit echipele clubului nostru. Dar, pe lângă rezultate, cea mai importantă pentru noi este dezvoltarea, iar la acest turneu am constatat un real progres al copiilor noștri”, a mai afirmat preşedintele clubului Crişana Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!