O adolescentă în vârstă de 14 ani din Oradea a fost dată dispărută de familie şi e căutată de poliţişti. Fata a plecat de acasă duminică seara, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viaţă. 

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Poliţia Bihor, familia adolescentei a cerut ajutorul Poliţiei luni dimineaţa.

"Luni, la ora 09.30, polițiștii Biroul de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați de familia minorei Horvath Gizella Monika Iolanda, 14 ani, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu la 22 mai 2022, în jurul orei 22.00 și nu a mai revenit", se arată în informarea poliţiştilor. 

Adolescenta are o înălţime de aproximativ 1,70 m, aproximativ 70 de kilograme, constituție normală, ten creol, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, lung.

Când a plecat de acasă, duminică seara, fata era îmbrăcată cu un maiou albastru cu dungi albe, bluză neagră, colanți negri cu linii albe pe lateral, pantofi sport albi.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!