Poliţia bihoreană solicită ajutorul populaţiei pentru găsirea unei tinere care a dispărut de acasă în vara anului trecut.

"Renata David are 15 ani, este din Oradea şi a plecat de acasă la 31 august 2011, în jurul orei 10, moment din care nu a mai revenit", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Potrivit acesteia, pentru găsirea fetei, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Bihor au întreprins o serie de căutări şi investigaţii, dar totodată au solicitat şi urmărirea naţională a tinerei, semnalmentele acesteia fiind transmise tuturor inspectoratelor judeţene de poliţie din ţară.

"În ciuda numeroaselor investigaţii, încă nu există informaţii despre locul în care ar putea fi", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Adolescenta are o înălţime de 1,60 m, 53 kilograme, faţă ovală, ten deschis, ochii căprui, păr şaten, lung, drept, fără alte semne particulare.

"Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care tânăra o avea în momentul plecării de la domiciliu", a declarat Dinu.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu adolescenta, sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112.