Un scandal pornit de o bandă de bătăuşi pusă pe scandal s-a terminat prost pentru agresori, căci victima a ripostat, iar doi dintre atacatori au fost trimişi la pământ. Incidentul s-a produs în urmă cu o săptămână într-un fast food din cartierul orădean Nufărul, iar poliţiştii din municipiu, chemaţi la faţa locului, au deschis un dosar penal pentru loviri.

Bătaia s-a consumat în localul McNeil, joia trecută, şi a fost surprinsă de camerele de supraveghere din incintă. În înregistrarea ajunsă în posesia BIHOREANULUI, se vede întâi un grup de cinci persoane, apoi cum în local apar încă doi clienţi, iar unul dintre aceştia este acostat şi apostrofat de membrii primului grup.

Discuţiile degenerează în bătaie, căci cel acostat ripostează, mai ales că, la un moment dat, cel cu care polemiza a scos din buzunar un briceag, pe care însă l-a scăpat pe jos. Bărbatul este atacat din toate părțile de grupul de indivizi, dar reușește să scape de ei, lovindu-i cu putere. Sub ploaia pumnilor săi, două persoane cad la pământ, una dintre ele - chiar cea care a ascos arma albă - rămânând inertă. 

Scandalul, care a durat doar câteva minute, s-a terminat în momentul în care victima bătăuşilor a ieșit din local, alături de tânărul care o însoţea. Bărbatul nu a aşteptat, însă, sosirea la faţa locului a echipajului de Poliţie, chemat de martori.

La faţa locului, poliţiştii l-au găsit numai pe unul dintre cei loviți, despre care sursele BIHOREANULUI spun ar face parte dintr-o bandă de bătăuşi din colonia de romi din localitatea Rontău.

"Persoana agresată a declarat că nu dorește să formuleze plângere penală, până în prezent nefiind depusă nicio altă plângere penală", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa. Pe de altă parte, însă, a precizat tot ea, polițiștii orădeni de ordine publică s-au sesizat din oficiu în cauză şi au deschis un dosar penal, începând cercetări pentru "loviri şi alte violenţe".

Ancheta e continuată de Biroul de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

"Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsuri legale în consecință", a declarat Fărcuţa. 

Vezi mai jos întreaga scenă!

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!