O femeie în vârstă de 39 de ani din Marghita, dispărută din 2017, este căutată de familie şi Poliţie. 

Conform unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor, Farkas Ecaterina Monica ar fi plecat voluntar din Budapesta, unde locuia în acea perioadă, fără forme legale, iar de atunci nu şi-a mai contactat familia şi nici nu a revenit la domiciliu.

Poliţiştii din Marghita au fost contactaţi joi, 29 februarie, de familia acesteia, care a reclamat abia acum dispariţia. 

Nu se cunoaşte motivul pentru care cei apropiaţi au aşteptat atât de mult pentru a apela la autorităţi, însă se pare că femeia dispărută a mai fost anterior plecată voluntar de la domiciliu, pentru o perioadă de aproximativ 3 ani, revenind de bunăvoie, fără ca lipsa sa să fie sesizată Poliţiei.

Poliţia a comunicat că femeia are o înălţime de 1,60 m, o greutate de aproximativ 50 kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochi verzi şi păr creţ, vopsit blond, de lungime medie.

Cei care pot oferi informaţii relevante sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!