Accidentul, soldat cu rănirea gravă a doi adolescenţi, în vârstă de 14 respectiv 15 ani, s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, pe DN1, în localitatea Groşi.

Cei doi se aflau într-o căruţă neluminată condusă de un bărbat de 45 ani din Târgu Lăpuş, care nu s-a asigurat în timp ce a traversat carosabilul pentru a intra în curtea unei case, moment în care atelajul a fost lovit din plin de un autoturism condus de un cetăţean maghiar.

În urma impactului, atât proprietarul căruţei cât şi cei doi pasageri au fost aruncaţi din vehicul. Însă, în timp ce bărbatul a scăpat doar cu câteva răni uşoare, băieţii s-au ales cu răni multiple, fiind transportaţi iniţial la Spitalul Aleşd iar de acolo la Spitalul municipal Gavril Curteanu din Oradea.

"Cei doi pacienţi sunt internaţi pe secţia de chirurgie. Amândoi au suferit traumatisme cranio-cerebrale acute închise. În plus, pacientul de 15 ani are multiple fracturi la nivelul feţei şi al craniului", a declarat marţi pentru BIHOREANUL managerul spitalului, Ovidiu Laurean Pop, care a descris starea celor doi ca fiind gravă dar stabilă.