O femeie din Oradea este cercetată pentru delapidare în formă continuată după ce a sustras aproape 250.000 lei din contul bancar al firmei la care era angajată ca şi contabilă şefă, banii fiind viraţi pe cardurile soţului şi mamei sale septuagenare, inculpaţi şi ei pentru complicitate.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Poliţia Bihor, conturile societăţii comerciale, un Copy Center din Oradea nenominalizat, au fost devalizate în perioada 2016 - 2018.

Femeia a accesat în mai multe rânduri contul bancar al societăţii prin sistemul home-banking şi, sub aparenţa unor plăți curente efectuate către diferiți furnizori ai societății, a efectuat viramente în trei conturi bancare care îi aparțineau soţului ei în vârstă de 52 de ani și mamei sale de 79 de ani.

„Aceasta și-ar fi însușit astfel şi ar fi folosit în interes personal 248.667,1 lei”, se precizează în informarea transmisă de Poliţia Bihor.

Cercetările în caz au fost efectuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor, contabila fiind inculpată pentru delapidare în fomă continuată, iar soţul şi mama ei pentru complicitate la delapidare în formă continuată.

Dosarul a fost înaintat, marţi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celor trei persoane.