Pentru că am arătat că i-a fost retras dreptul de a avea doctoranzi, senatorul Florian Bodog spune despre BIHOREANUL că are o reputaţie îndoielnică. Mă rog, nu-i nicio supărare, că şi noi l-am făcut brancardier.

Ce mă miră e că neprihănitul Bodog a dorit, în perioada campaniei pentru rector, să-şi facă imagine într-un ziar cu asemenea "reputaţie". Tocmai îl luaserăm la întrebări cu privire la lucrarea lui de doctorat, care era de negăsit, când ne-am trezit într-o după amiază cu el în redacţie.

Omul dorea să-l promovăm, noi, ăştia cu "reputaţie îndoielnică", dar l-am refuzat pentru că, în accepţiunea noastră, nici unul din cei doi candidaţi nu merita susţinut pentru funcţia de rector. În ce priveşte lucrarea de doctorat, ne-a promis că ne va pune la dispoziţie un exemplar. După cum se ştie, nu s-a ţinut de cuvânt.

Nu mă aşteptam ca profesorul Bodog să recunoască că e un impostor după ce două decenii a dat din coate să ajungă în vârful mediului academic, de unde acum este exclus. Mă amuză, însă, cum spune că-şi rezervă dreptul de a ne da în judecată.

Frate Bodoage, nu trebuie să rezervi nimic, poţi oricând să o faci şi fără rezervare, numai că ştii bine că în faţa justiţiei nu vei mai putea să-ţi ascunzi lucrarea de doctorat, cum faci acum!

Oricum, senatorul Florian Bodog nu are de ce să se teamă. Indiferent ce ar scrie presa despre ilegalităţile sale, electoratul tot îl va trimite în Parlament, acolo unde pare tot mai evident că este raiul penalilor şi impostorilor.