Şcoala Gimnazială nr. 16 din Oradea a avut o reprezentantă la întrecerile fazei naţionale de tenis de masă de la Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

Întrecerile au avut loc la Buzău, în prima săptămână a acestei luni, iar şcoala orădeană a fost reprezentată de eleva Czeglédi Jázmin, din clasa a VI-a E.

Selecționată și pregătită de profesoara de educație fizică Andrea Molnár, Jázmin a ajuns să participe la etapa finală, după ce a câștigat etapa pe județ, competiţie care a avut loc în luna ianuarie, la Aleșd.

La faza pe județ s-a jucat sistem turneu, iar Czeglédi Jázmin a câștigat toate meciurile pe care le-a susţinut şi, chiar mai mult, nu a pierdut nici un set.

La Buzău însă a fost mai greu, între cele mai bune din ţară. Aici s-a jucat în grupe, iar orădeanca nu a reuşit să treacă mai departe. Totuşi, rămâne performanţa de a ajunge în faza naţională, între cele mai bune din ţară.

„Ne bucurăm de această reușită și sperăm să constituie o motivație pentru generațiile viitoare în vederea practicării acestui tip de sport. De altfel, domnul director Silviu Cristian Bugle s-a implicat personal în achiziționarea suplimentară a două mese specifice tenisului de masă pentru a sprijini această performanță și pentru a populariza acest sport în rândul elevilor Școlii Gimnaziale nr.16”, a transmis antrenoarea tinerei sportive, Andrea Molnár.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!