O femeie din comuna Vadu Crişului, care a fost dată dispărută, sâmbătă, de familie, şi a fost căutată timp de două zile de rude, localnici şi poliţişti, inclusiv cu câine de urmă, a fost găsită moartă, luni, în Crişul Repede. 

Bihoreanca în vârstă de 81 ani a plecat de acasă sâmbătă, în jurul prânzului, fiind dată dispărută de rude câteva ore mai târziu. Ea a fost căutată atât în cursul zilei de sâmbătă cât şi duminică, de familie, localnici, dar şi de poliţişti, care au adus în ajutor şi câinele de urmă, însă fără succes. Patrupedul, spun sursele BIHOREANULUI, se oprea în Vadu Crişului, lângă râu, iar de acolo pierdea urma. 

Din nefericire, octogenara a fost găsită moartă, luni dimineaţa, în jurul orei 8 dimineaţa, în barajul din localitatea Aştileu, ancheta fiind continuată acum de poliţişti într-un dosar deschis pentru moarte suspectă.

"Cercetările în cauză continuă pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs decesul victimei. Cauza exactă urmează se va stabili după finalizarea necropsiei", a declarat pentru BIHOREANUL comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.