O femeie în vârstă de 37 ani din Oradea a ajuns luni la spital după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni de pe centură.

Accidentul rutier a fost semnalat, luni, prin 112, la ora 11.50, şi s-a produs pe strada Podului, înainte de intersecția cu Bulevardul Ștefan cel Mare, fiind provocat de un şofer în vârstă de 33 de ani, din comuna Borș, care, în timp ce conducea un autoturism pe banda întâi de circulaţie, dinspre strada Ovid Densușianu înspre Ștefan cel Mare, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor.

"Femeia se angajase în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal, din partea stângă a direcției de deplasare a autoturismului, iar în urma accidentului rutier a suferit multiple leziuni", a transmis, marţi, ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău. 

Victima a fost preluată de un echipaj medical al SMURD Oradea, care i-a acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului.

"Avea multiple contuzii, plăgi, escoriaţii şi o entorsă la gleznă. A fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean din Oradea", a explicat, marţi, Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana. 

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Oradea sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.