O femeie în vârstă de 54 de ani din Bucureşti a murit luni dimineaţa după ce a fost stropită cu benzină şi incendiată în scara unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei, scrie Libertatea.

Evenimentul îngrozitor a avut loc în jurul orei 08.30, poliţiştii fiind alertaţi prin 112 despre faptul că "o femeie ar fi fost stropită cu benzină şi i s-ar fi dat foc", precizează sursa citată.

"În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceştia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor. La faţa locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar şi un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei", a transmis printr-un comunicat de presă Poliţia Capitalei. 

Conform unor surse judiciare citate de Libertatea, victima era administratoarea blocului, iar în trecut a depus o plângere la Poliţie, pe motiv că un bărbat, care îi era vecin de bloc, ar hărţui-o. Astfel, anchetatorii au mers pe această pistă, dar, în urma cercetărilor au constatat că nu respectivul bărbat este autorul omorului.

Agerpres scrie că suspect de crimă ar fi chiar nepotul victimei. El a fost prins de polițiști în cursul zilei de luni.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri.

Trupul neînsufleţit al femeii va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!