O bihoreancă din Telechiu, dată dispărută de familie marţi seară şi căutată de poliţişti alături de rude şi voluntari a fost găsită moartă, vineri, la marginea localităţii.

Victima, o femeie în vârstă de 55 ani, plecase de acasă marţi, în jurul orei 11.20, după cum a relatat şi BIHOREANUL. Cum nu a mai revenit, marţi seara, familia ei a cerut sprijinul poliţiştilor. 

Zilnic, mai multe echipaje de poliţişti din Tileagd şi Aleșd, alături de familie și voluntari, au căutat-o pe dispărută, inclusiv cu drona, fără să o găsească. 

Vineri, când căutările s-au reluat într-o zonă plină de spini şi arbuşti de la marginea localităţii Telechiu, un membru al echipei a zărit o geacă roşie, asemănătoare cu cea purtată de femeie în momentul în care a plecat de acasă.

Pentru a verifica dacă era vorba de victimă, poliţiştii au fost nevoiţi să defrişeze o porţiune din desiş. Era, însă, prea târziu, căci aceasta a fost găsită decedată, atârnând de creanga unui arbust.

"Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei", se arată într-un comunicat transmis, vineri de Poliţia Bihor. 

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!