Baschetbalistele de la Universitatea CSM Oradea au obținut o victorie și au pierdut un meci în ultima dublă, susținută în deplasare, în cadrul fazei semifinale a Ligii I. Astfel, echipa antrenată de Ioana Anica, Adriana Niculescu și Daniel Anica și-au încheiat jocurile în deplasare.

Mai întâi, pe 25 februarie, echipa bihoreană a pierdut la Târgoviște, în fața formației locale CSM, cu scorul de 55-64. Apoi, o zi mai târziu, Universitatea CSM Oradea s-a impus în duelul cu CSM CSȘ Ploiești, cu scorul de 69-56.

După aceste jocuri, formația bihoreană are un bilanț general de 6-2 în faza semifinală a Ligii I, ocupând locul II, la egalitate cu Phoenix Constanța, formație situată pe poziția a III-a și pe care a învins-o în deplasare.

Pe primul loc se află echipa din Târgoviște, cu un bilanț de 8 victorii și o înfrângere

În continuare, Universitatea CSM Oradea va avea șase meciuri consecutive pe teren propriu. Mai întâi, duminică, 4 martie, de la ora 14, bihorencele vor primi replica formației Sportul Studențesc, apoi, duminică, 18 martie, vor juca cu Agronomia București, iar pe 1 aprilie, cu Rapid București. Programul va mai cuprinde jocurile cu: CSM CSȘ Ploiești (14 aprilie), Phoenix Constanța (15 aprilie) și CSM Târgoviște (22 aprilie).

Până atunci, însă, meciul cu Sportul Studențesc se va desfășura în acest sfârșit de săptămână, duminică, de la ora 14, la Arena „Antonio Alexe”.