Doi adulţi şi un copil au fost răniţi, joi după-amiază, după ce o maşină oprită la trecerea de pietoni de pe strada Lăpuşului a fost izbită din spate de un alt autoturism condus de un şofer neatent.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul s-a produs, joi, la ora 16.45. Orădeanul în vârstă de 45 de ani conducea autoturismul pe banda a doua de circulaţie, înspre strada Tudor Vladimirescu.

Şoferul nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în timpul deplasării faţă de autoturismul care se deplasa în faţa sa, oprit la trecerea de pietoni situată la intersecţia cu strada Erofte Grigore, acroşându-l din spate.

La rândul ei, maşina lovită a fost împinsă în faţă şi a izbit doi pietoni, o femeie de 33 de ani şi un minor de nouă ani, ambii din Oradea, care traversau strada din partea dreaptă a direcţiei de deplasare a autoturismelor.

"În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism şi cei doi pietoni au suferit leziuni uşoare", se arată în informarea Poliţiei, precizându-se că agenţii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.