O persoană a fost rănită în urma unui accident produs joi dimineaţa pe strada Ogorului din Oradea, unde şoferul unei dubiţe a pierdut controlul direcţiei şi a ajuns în şanţ.

Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Bihor, agentul-şef Alin Laza, accidentul rutier a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112 la ora 9.47. „Accidentul rutier s-a produs pe strada Ogorului din Oradea, a fost implicat un autoturism. O persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale", a declarat Laza.

Conform sursei citate, persoana rănită este şoferul autoturismului, iar imediat după evenimentul rutier, traficul în zonă s-a desfăşurat pe o singură bandă, însă, în prezent, circulaţia se desfăşoară normal.

„Poliţiştii rutieri sunt la locul accidentului şi efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a mai spus agentul-şef Alin Laza. 

O fotografie publicată pe grupul de Facebook Info Trafic Bihor & Oradea arată că mașina a ieşit în decor, rupând parapetul şi izbindu-se de gardul cimitirului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!