Formaţia orădeană de handbal feminin CSU CSM a suferit sâmbătă o nouă înfrângere. În cadrul etapei a XIV-a a campionatului Diviziei A, Seria B, elevele antrenoarei Doina Ardelean au primit replica echipei Naţional Braşov, într-un meci care s-a desfăşurat la Arena  Antonio Alexe.

Deşi şi-au pus speranţe într-un rezultat bun, jucătoarele orădene au trebuit să se recunoască învinse şi de această dată, cu scorul de 25-28. Şi la jumătatea confruntării oaspetele conduceau, cu 15-10.

Principalele remarcate ale formaţiei pregătite de Doina Ardelean au fost în acest joc Almăşan, autoare a 6 goluri, Bala şi Verzea, cu câte 5 reuşite fiecare. De la braşovence, principala marcatoare a fost Bojan, cea care şi-a trecut în cont 8 goluri.

De precizat că acesta a fost cel de-al 12-lea eşec din totalul de 13 meciuri disputate de formaţia orădeană în cel de-al doilea eşalon handbalistic feminin al României. CSU CSM Oradea este la primul sezon de la înfiinţare.

Cum în etapa următoare echipa bihoreană va sta, următorul joc pentru CSU CSM Oradea va avea loc pe data de 20 februarie, în deplasare, pe terenul ultimei clasate, ACS Avram Iancu Arad, echipă în faţa căreia a şi reuşit, de altfel, în tur, singura victorie de până acum.