Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea LA VIE EST BELLE, o nouă sală de evenimente în Oradea, gândită să satisfacă dorințele de a sărbători și petrece, în orice ocazie și indiferent de vârstă! 

Cu o capacitate de până la 70 de persoane, situată în Oradea, pe Calea Clujului nr. 82, la intersecție cu str. Grădinarilor, vizavi de sala BOEMA, noua sală are toate dotările necesare pentru a vă face să petreceți într-o atmosferă minunată.

Organizăm orice tip de evenimente, de la petreceri pentru copii la botezuri, aniversări de orice fel sau majorate. La noi  aveți libertatea să vă alegeți meniul, fie că vă comandați mâncarea dumneavoastră preferată de la orice restaurant doriți, fie vă aduceți de acasă meniul preparat.

Aplicăm aceeași politică și în ceea ce privește băuturile.

Dispunem de vitrine frigorifice, de băuturi răcoritoare, bere, vin, cuptor cu microunde, aragaz, astfel încât vă puteți organiza evenimentul exact cum vă doriți. Ofertele noastre de preț sunt diferențiate, în funcție de închirierea sau nu a veselei complete.

Mai punem la dispoziția clienților două terase, o curte în care se pot parca mașinile și un loc de joacă pentru copii.

Dotat cu două hinte, tobogan și perete de cățărat, locul de joacă este amplasat într-un spațiu sigur, împrejmuit, în vecinătatea uneia din cele două terase unde se pot relaxa părinții. El oferă siguranță, atestată de producător, fiind omologat pentru spații de joacă publice, și are un covor din tartan, astfel încât copiii să nu se rănească la utilizare.

La cerere, putem noi configura și comanda meniul, de la restaurantele cu care suntem în parteneriat, sau chiar să invităm chefi autorizați, care să vi le prepare pe loc, la prețuri cu discount. Colaborăm cu chefi cunoscuți, cum ar fi Nelu Matei sau Nicu Pop, fondatorul festivalului D’ale porcului.

De asemenea, sala noastră beneficiază de tarife speciale pentru petrecerile cu muzică difuzată de DJ Kendy.

Vă așteptăm, așadar, să vă bucurați de facilitățile sălii LA VIE EST BELLE, organizând un eveniment destinat și celor mari, dar și celor mici.

Pentru că viața e frumoasă și merită trăită frumos!

Informații și rezervări, la telefon 0756-423.922, pe email la salaevenimenteoradea@gmail.com sau pe pagina de Facebook La vie est belle - Sală de evenimente Oradea.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!