Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea aduce la viaţă atmosfera vibrantă a anilor '80-'90, organizând o discotecă în aer liber, care va avea loc sâmbătă, 31 august, de la ora 20, în parcul muzeului. 

Evenimentul, care face parte din programul estival cultural „Tipografia de idei | #hailamuzeu”, ediţia a II-a, este organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Bihor, al Primăriei Municipiului Oradea şi în parteneriat cu mai multe instituţii culturale şi companii locale.

La mijlocul lunii iunie, MŢC a găzduit un eveniment similar, axat pe muzica anilor '70-'80, care s-a bucurat de succes. Aproximativ 500 de persoane s-au adunat în grădina muzeului pentru a dansa pe ritmurile muzicii vechi. 

La fel ca atunci, atmosfera va fi animată şi de această dată de DJ Varga Ştefan, care a mixat la cunoscuta discotecă ARLUS din Oradea. El va aduce în faţa publicului hiturile anilor '80-'90, folosindu-se exclusiv de discuri de vinil. 

"În urma cererii ridicate pentru organizarea unui nou eveniment de tip Conferință Discoteca anilor '70-'80, am decis reluarea acestui format, de această dată sub forma unei Conferințe dedicate Discotecii anilor '80-'90", a declarat Bogdan Anagnastopol, muzeograf la secţia Relaţii Publice şi Expoziţii a MŢC.

Intrarea la eveniment este liberă, iar organizatorii încurajează participanţii să îmbrace ţinute care să reflecte moda acelor ani, pentru a completa experienţa retro.

Retro Disco Muzeul Țării Crișurilor

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!