Cadavrul unui bărbat a fost găsit marţi, în Crişul Repede, în zona barajului din cartierul Ioşia.

Informaţia a fost transmisă BIHOREANULUI de un cititor, conform căruia trupul fără viaţă plutea în apa râului, iar din câte se pare, victima era decedată de cel puțin câteva ore.

Trupul a fost observat în zona stabilopozilor în cursul dimineții, în jurul orei 10.40.

„Un trecător ne-a sunat că vede corpul unei persoane plutind în zona barajului Ioșia Nord. La locul indicat au intervenit pompierii Detașamentului 2 Oradea, care au scos din apă victima aflată la aproximativ 30 de metri de mal”, a precizat miercuri, BIHOREANULUI, lt. col. Camelia Roșca, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana al județului Bihor.

Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul victimei care avea în jur de 50 de ani.

La ora publicării acestei știri, nu este clar cum a ajuns trupul bărbatului în apă și nici dacă acesta a decedat înecat sau din alte motive.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma necropsiei. În prezent, nu există suspiciuni că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, a precizat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța.

Deocamdată, victima nu a fost identificată.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările pentru identificarea persoanei și pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor în care s-a produs nefericitul eveniment, sub coordonarea unui procuror”, a mai precizat Alina Fărcuța.

Tragedia s-a petrecut la doar o zi după ce doi tineri au murit înecaţi în judeţul Bihor, în mai puţin de 24 de ore. Un pescar de 32 de ani a murit în lacul de la Sântimreu, iar un alt tânăr, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a murit înecat în apele Crişului Repede, în zona Silvaş din Oradea.

Este al doilea cadavru găsit în această vară în barajul de la Ioşia. Pe 7 iulie, un alt bărbat și-a găsit sfârșitul în aceeași zonă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!