Formaţia de baschet feminin Universitatea CSM Oradea şi-a continuat sâmbătă seria succeselor din cadrul campionatului Ligii I, impunându-se pe teren propriu, la Sala Universităţii din Oradea, cu scorul de 78-29, în faţa echipei CSM II Satu Mare.

Aşa după cum o arată şi scorul, jocul a fost la discreţia totală a sportivelor pregătite de Ioana Anica, Adriana Niculescu şi Daniel Anica, acestea impunându-se fără prea mari probleme.

Marcatoarele orădencelor au fost: Croitoru Anisia, cu18 puncte, Gavra Ioana, autoare a11 puncte, Chiş Ruxandra, cu11 puncte, Mobley Kayla, autoare a 9 puncte, Mititelu Andreea, cu 8 puncte, Dorsett Brittany, cu 6 puncte, Câmpeanu Anamaria, cu 5 puncte înscrise, Anei Eleonora, autoare a 4 puncte, Kokovay Melania, cu 2 puncte, Chiorean Raluca, autaore a 2 puncte şi Boroş Adrien, tot cu 2 puncte.

Orădencele vor susţine următoare partidă miercuri, de la ora 15:30, la Arena Antonio Alexe, în compania celor de la FCC ICIM CSB 2 Arad.

Înaintea jocului, gruparea orădeană are un bilanţ general de 5-0 înaintea acestei partide, în timp ce arădencele vin la Oradea după un bilanţ general de 4-2. De altfel, satelitul celebrului club arădean se situează pe locul al II-lea în grupă, după Unversitaea CSM, fapt care face ca meciul de miercuri să se constituie în derby-ul seriei.

De menţionat că în tur, Universitatea CSM Oradea s-a impus în deplasare, cu scor de 85-56.

Ca de obicei, accesul publicului în sală va fi liber şi la jocul de miercuri.