Doi hoţi de cupru au fost prinşi de poliţiştii din Băile Felix în timp ce smulgeau cablurile de curent dintr-o pensiune în construcţie situată în Băile 1 Mai aparţinând omului de afaceri orădean Petru Indrieş.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, agentul principal Ioana Lascău, a declarat, luni, că cei doi hoţi, în vârstă de 17, respectiv 23 ani, sunt din comuna Sântandrei şi au ochit pensiunea deoarece aceasta nu a mai fost păzită în ultima perioadă.

"Până să fie prinşi de poliţişti, aceştia au reuşit să fure aproximativ 40 de kilograme de cabluri, întrerupătoare şi ţevi de cupru. Prejudiciul, în valoare de 25.000 de euro, a fost recuperat parţial de poliţiştii bihoreni", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Hoţii au fost reţinuţi de poliţiştii din Băile Felix şi prezentaţi luni Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea unde, după audieri, au primit interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

"Poliţiştii staţiunii bihorene Băile Felix continuă cercetările, pentru a stabili dacă cei doi au comis şi alte infracţiuni în zonă, dar şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului", a mai spus Ioana Lascău.