O persoană din Oradea a fost rănită în urma vijeliei crâncene care s-a abătut asupra orașului marți după amiaza. Aceasta a fost rănită după ce furtuna a spart un geam. 

Pompierii paramedici i-au acordat primele îngrijiri, iar apoi au transportat victima la spital, potrivit unei prime informări transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana după furtuna devastatoare care s-a abătut asupra Oradiei și a altor localități din Bihor. 

„În Oradea, pompierii militari paramedici din cadrul Detașamentului 2 Oradea au acordat îngrijirile necesare unei persoane rănite în urma spargerii unei ferestre, transportând-o ulterior la spital”, se arată în comunicatul semnat de lt. col. Camelia Roșca. Nu se precizează însă care este starea victimei. 

Potrivit informării trimise după ora 18, pompierii militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, Detașamentului Salonta, Detașamentului Marghita și Stației Aleșd „intervin cu autospecialele, echipamentele și accesoriile din dotare pentru înlăturarea efectelor furtunilor manifestate în județ”. 

„Pompierii Detașamentului Salonta au degajat zeci de copaci care blocau traficul pe DN 79, între localitățile Mădăras și Salonta, urmând să intervină pentru înlăturarea copacilor căzuți pe mai multe străzi din Salonta”, se arată în comunicat. 

De asemenea, precizează reprezentanta ISU, „pompierii Detașamentului 1 și 2 Oradea acționează pe raza întregului municipiu, unde vântul puternic a desprins acoperișurile mai multor imobile și a doborât mai mulți copaci pe carosabil și autoturisme”. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!