Accidentul s-a produs, joi, în jurul orei 13. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, agentul şef Sorin Secară, motociclistul rula pe strada Tudor Vladimirescu dinspre Bulevardul Decebal spre Piaţa Unirii când, la intersecţia cu strada Sulyok Istvan, a fost lovit de un autoturism BMW seria 5, condus de o şoferiţă.
"Din primele investigaţii, soferiţa, o orădeancă de 40 ani, nu a acordat prioritate", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit unor surse ale BIHOREANULUI, maşina aparţine firmei Euriteh SRL, o firmă profilată pe managementul deşeurilor, iar la volan se afla chiar administratoarea societăţii, Viorica Gherdan.

În timp ce BMW-ul a fost avariat uşor, motocicleta a fost făcută zob.

Motociclistul, un tânăr de 18 ani, a fost preluat de un echipaj al SMURD şi transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, unde în prezent este supus unor investigaţii medicale.

"Pacientul nu are leziuni grave, doar câteva contuzii, şi e suspectat că ar avea o fractură la mâna stângă. După radiografii vom şti mai multe", a declarat şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor, dr. Hadrian Borcea.