O tamponare provocată de neatenţia unei şoferiţe de 20 ani a blocat, vineri, la prânz, centrul oraşului. Tânăra, aflată la volanul unui Volkswagen Passat cu numere de înmatriculare străine, a intrat în intersecţia străzii Independenţei cu Piaţa 1 Decembrie fără să se asigure, autoturismul fiind lovit de un tramvai care se îndrepta dinspre centru spre Parcul 1 Decembrie.

Din fericire, în urma incidentului nici şoferiţa şi nici pasagerul ei nu au fost răniţi.

"A fost un accident fără urmări grave. Şoferiţa nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier care ar fi obligat-o să oprească, să se asigure şi să acorde prioritate tramvaielor, înainte să intre în intersecţie", a declarat comisarul şef Viorel Danciu, ofiţer în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Bihor, care a condus cercetările de la faţa locului.

În urma incidentului rutier, traficul rutier şi circulaţia tramvaielor în centrul oraşului au fost blocate mai bine de o oră. Maşinile au fost deviate de poliţişti pe căi ocolitoare, iar tramvaiele s-au strâns în şir sute de metri pe strada Primăriei, pînă la degajarea intersecţiei în care s-a petrecut tamponarea.