O şoferiţă s-a dat peste cap cu maşina pe DN 79, lângă localitatea Leş, după ce, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei. Autoturismul a ieşit în decor şi s-a rostogolit de mai multe ori, oprindu-se în câmp.

Accidentul rutier a fost anunţat la Poliţie prin numărul de urgenţă 112, miercuri seara la ora 20.03. "În afara localității bihorene Leș, o femeie de 48 de ani, din municipiul Arad, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum. Astfel, într-o curbă spre stânga a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în șanțul de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare", se precizează în comunicatul transmis, joi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătoarea autoturismului a suferit leziuni ușoare, mai spun poliţiştii rutieri care continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Cert este că autoturismul femeii a rămas în câmp, fiind surprins în imagini postate, joi, pe Grupul de Facebook Info Trafic Bihor.