O tânără de 20 de ani din Marghita, pasageră în autoturismul implicat în accidentul petrecut joi seara pe centura Oradea, este internată în stare gravă la Spitalul Județean Bihor. Tânăra a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, a fost operată de urgență, iar vineri dimineața era în comă.

În urma accidentului provocat de șoferul unei autoutilitare, care a schimbat banda de circulație fără să se asigure, trei persoane au ajuns la spital. Șoferul autoutilitarei, un bărbat de 55 de ani din Baia Mare, și șoferul autoturismului, un tânăr de 22 de ani din Oradea, au fost răniți și ei, dar nu grav. 

„O tânără de 20 de ani a ajuns la spital în stare gravă, suferind un traumatism cranio-cerebral sever. A intrat în blocul operator pe secția de Neurochirurgie. O victimă de 22 de ani și una de 55 de ani au avut leziuni minore, care nu au impus să se intervină chirurgical”, a precizat pentru BIHOREANUL dr. Natalia Hrihorișan, de la UPU SMURD.

Tânăra din Marghita a fost operată. „A fost transferată pe Neurochirurgie, s-a și intervenit chirurgical. În momentul de față, pacienta este într-o stare foarte proastă, este în comă și este sedată”, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, Lisa Crăiuț, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean din Oradea. 
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!