O tânără în vârstă de 22 ani din localitatea Aştileu s-a ales cu dosar penal, după ce, marţi dimineaţă, băută fiind la volanul unui autoturism Volkswagen, a pierdut controlul direcţiei pe un drum judeţean din comuna Ţeţchea și a ieşit în decor, unde maşina s-a "înfipt" într-un stâlp de curent. 

Într-un comunicat transmis miercuri pe marginea cazului, Biroul de presă al Poliţiei Bihor arată că evenimentul rutier a fost semnalat prin numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj al Secţiei 7 de Poliţie Rurală Tileagd. 

"Poliţiştii au constatat că o tânără de 22 ani, din localitatea Aştileu, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 108/I, în localitatea Ţeţchea, ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi acroșat un stâlp de susținere a rețelei de electricitate", se precizează în informare.

Evenimentul rutier a fost unul fără victime, se mai arată în informare. Doar că, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că tânăra era băută, prezentând o concentrație alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare, ea a fost condusă la Serviciul judeţean de Medicină Legală Bihor, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de Poliţia Rurală Tileagd, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleşd. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!