Un tânăr în vârstă de 19 ani din Drăgeşti a fost reţinut pentru 24 de ore şi este anchetat pentru agresiune sexuală după ce, luni, în timp ce se afla pe o stradă din cartierul Rogerius, a atins în zonele intime o femeie însărcinată.

Incidentul s-a produs, luni, la prânz, pe strada Posada. Tânăra circula pe trotuar împreună cu un copil mic şi a trecut pe lângă un bărbat care s-a întors după ea şi a început să o pipăie. 

Femeia a intrat în stare de şoc şi a căzut în genunchi, iar agresorul ei a luat-o la fugă, fiind însă prins imediat de doi trecători care văzuseră incidentul. 

Victima a sunat imediat la 112, perversul fiind ridicat de poliţişti. "La faţa locului au intervenit poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din Poliţia Municipiului Oradea", a declarat, luni după-amiaza, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Potrivit reprezentantei IPJ Bihor, atacatorul orădencei este un tânăr de 19 ani din Drăgeşti care e cercetat acum pentru agresiune sexuală. "În urma continuării cercetărilor, poliţiştii l-au reţinut pe tânăr pentru 24 de ore", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. 

Ancheta este continuată de poliţişti sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. Bărbatul va fi prezentat, marţi, în faţa procurorului, pentru audieri, urmând ca anchetatorul să decidă dacă va solicita instanţei luarea unor măsuri preventive.