Handbaliştii de la CSM Oradea şi-au început seria jocurilor de verificare din această vară în acest week-end la Baia Mare. Elevii antrenorilor Sebastian Tudor şi George Tăutu au întâlnit vineri şi sâmbătă pe colega de serie CS Minaur II.

Dacă vineri, în primul joc, s-au impus gazdele, cu scorul de 32-29, sâmbătă orădenii şi-au adjudecat partida, cu 32-30.

În prima partidă, orădenii au condus la pauză cu scorul de 16-15, dar la final s-au văzut învinşi cu 32-29, după ce s-a văzut clar că a fost prima confruntare pentru CSM în noul sezon, relaţiile de joc nefiind încă făcute complet.

Bogdan Munteanu, cu 7 goluri şi Cosmin Liberţ, cu 6 reuşite, au fost principalii marcatori ai formaţiei orădene în disputa de vineri.

Sâmbătă, în meciul al doilea, gazdele au condus la pauză, cu 18-16, dar orădenii s-au impus la final, cu 32-30, după ce acelaşi Bogdan Munteanu a fost principalul marcator, cu 8 goluri, secondat de Devid Munea, cu 6 reuşite.

La finalul confruntărilor, antrenorul principal Sebastian Tudor s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi. "După 18 zile de când am demarat pregătirile, am susţinut aceste prime două amicale. Am întâlnit o echipă bună, care cu siguranţă va creşte în viitor. După o primă repriză foarte bună, în repriza a doua din primul joc am ratat foarte mult, pe neatenţie, văzându-se că a fost primul joc din această vară. Apoi, sâmbătă, situaţia s-a schimbat, s-a văzut îmbunătăţirea relaţiilor de joc, nu am mai făcut greşelile din prima partidă, iar la final ne-am impus. Per ansamblu, sunt mulţumit de prestaţia băieţilor", a declarat, la finalul jocului de sâmbătă, pentru BIHOREANUL, tehnicianul Sebastian Tudor.

Antrenorii Tudor şi Tăutu s-au bazat la această dublă pe jucătorii: George Duma şi Critian Niculai – portari; Bogdan Munteanu, Răzvan Niţu, Răzvan Radu, Cosmin Liberţ, Devid Munea, Alexandru Pop, Eduard Szilagyi, Codrin Zamfir, Petru Stroe, Adrian Mihăilescu şi Sebastien Iozu.

În următorul joc, handbaliştii de la CSM Oradea vor întâlni, marţi, de la ora 17:30, echipa maghiară de primă ligă Gyongyos. Meciul va avea loc la Debrecen.