Echipa de polo feminin CS Crişul Oradea a obţinut o victorie şi un rezultat de egalitate, dar a şi pierdut două jocuri la primul turneu al Campionatului Naţional U15, care s-a desfăşurat la Alba Iulia, în perioada 19-22 decembrie.

Turneul a reunit cinci echipe, pe lângă formaţia orădeană pregătită de antrenorul Dorin Sava, participând și echipa gazdă CSM Unirea Alba Iulia, dar și CS Triumf Bucureşti, CS Dinamo Bucureşti şi CSS 1 Bucureşti.

În prima dispută, orădencele s-au duelat cu formaţia gazdă, CSM Unirea Alba Iulia, în faţa căreia au trebuit să se recunoască învinse, la limită, cu scorul de 11-12.

Apoi, elevele antrenorului Dorin Sava au evoluat în compania CSS 1 Bucureşti, echipă pe care au întrecut-o cu clar, la o diferenţă de 12 goluri, cu scorul de 17-5.

Meciul al treilea le-a adus în faţă formaţia Dinamo Bucureşti. La capătul unui joc echilibrat, rezultatul confruntării a fost egal, scor 12-12.

În ultima dispută, CS Crişul Oradea a evoluat în compania celor de la CS Triumf Bucureşti. Şi acest joc a fost foarte disputat, dar în cele din urmă adversarele s-au impus la limită, cu scorul de 8-7.

„Având în vedere că marea majoritate a sportivelor provin din campaniile de selecţie făcute anul trecut şi anul acesta, putem spune că rezultatele sunt peste aşteptări. Totodată, suntem optimişti că potenţialul arătat de aceste sportive va duce pe viitor la succese mai mari. Felicităm sportivele, antrenorul şi tot personalul implicat în selecţia, pregătirea şi îndrumarea acestor sportive”, a transmis, printr-un comunicat de presă, Cosmin Goina, responsabilul secţiei de polo din cadrul clubului Crişul Oradea.

La turneul de la Alba Iulia, antrenorul Dorin Sava le-a avut la dispoziţie pe: Anna Popescu, Daria Neaga, Sara Dumitru, Daria Suciu, Carla Pop, Ayana Lascău, Vivien Ridzyk, Bianca Gordan, Lilu Molnar, Vanessa Sava, Maia Muntean, Nikolett Miklovits, Renata Ilyes şi Sara Silaghi.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!