Dacă e luni după-amiază, ocoliţi giraţia de la ieşirea din Oradea spre Băile Felix! Primăria avertizează conducătorii auto să evite, pe cât posibil, între orele 13 - 19, circulaţia prin sensul giratoriu.

Traficul auto va fi restricţionat din cauza lucrărilor de betonare a celei de a şaptea deschideri a pasajului suprateran pe care şoseaua de centură va traversa DN 76.

Pe durata lucrărilor circulaţia pe direcţiile Cluj – Borş şi Oradea – Borş va fi blocată cu menţiunea că accesul în sensul giratoriu din direcţiile Cluj şi Oradea va fi permis în continuare.

În intervalul amintit circulaţia din direcţia Cluj către Borş va fi deviată prin sensul giratoriu pe traseul străzilor Nufărului şi Ciheiului cu ieşire în şoseaua de centură.

La fel, traficul pe direcţia Oradea – Borş va fi deviat pe direcţia străzii Ciheiului – şoseaua de centură.

Construcţia pasajului peste DN 76 este finanţată printr-un proiect Regio în valoare de 24,6 milioane lei, din care contribuţia Uniunii Europene se ridică la 16 milioane lei. Diferenţa este acoperită de Guvernul României (3,5 milioane lei) şi municipalitatea orădeană (5,1 milioane lei).

Lucrarea a fost câştigată prin licitaţie de asocierea firmelor Bilfinger Baugesellschaft şi Corporate Management Solution pentru suma de 17,1 milioane lei.