Şoferi, evitaţi miercuri ieşirea spre Arad! Constructorii vor restricţiona pe 18 noiembrie, între orele 8 – 17, traficul auto prin sensul giratoriu de la intersecţia şoselei de centură cu DN 79.

Potrivit unui comunicat al municipalităţii, circulaţia se va desfăşura cu greutate din cauza lucrărilor de descărcare şi montare a grinzilor peste cea de-a patra deschidere a pasajului.

Operaţiunea se va desfăşura cu devierea autovehiculelor către sensul giratoriu de la cimitirul Rulikowski.

Construirea pasajului peste DN 79 a fost atribuită prin licitaţie firmei Tehnodomus, pentru suma de 25,5 milioane lei şi va trebui finalizată până la 15 decembrie 2015. Din această sumă, contribuţia finanţatorului european se ridică la 16,5 milioane lei, iar alocările de la bugetul de stat sunt de 3,6 milioane lei. Diferenţa de 5,3 milioane lei este reprezentată de contribuţia bugetului local.

Pasajul suprateran va avea o lungime de 226,30 metri şi o lăţime totală de 19,38 metri. Construcţia, cu o lăţime a părţii carosabile de 14 metri, a fost proiectată cu 9 deschideri şi va avea câte două benzi pe fiecare sens de mers.

Update

Potrivit unui comunicat al municipalităţii restricţiile de circulaţie din zona pasajului suprateran au fost prelungite până joi la ora 12.