Atenţie şoferi, Primăria Oradea sistează pentru o lună accesul auto prin Piaţa Unirii. Piaţa centrală a oraşului va fi închisă începând din 4 decembrie, când încep pregătirile pentru Târgul de Crăciun până pe 2 ianuarie.

Vin sărbătorile!

Suplimentar, potrivit unei hotărâri a Comisiei de Circulaţie din cadrul municipalităţii, accesul în Piaţa Unirii va fi blocat încă din data de 1 Decembrie, între orele 8 – 20, pentru desfăşurarea în bune condiţii a manifestărilor dedicate Zilei Naţionale.

La fel, imediat după minivacanţa de Ziua Naţională, începând din 4 decembrie, piaţa centrală va fi închisă pentru pregătirea Târgului de Crăciun care va debuta pe 6 decembrie. Zona va fi rezervată exclusiv pietonilor până în prima săptămână din 2019.

Lucrări la reţele

Cu ocazia întâlnirii, Comisia de Circulaţie a mai aprobat miercuri la cererea Companiei de Apă Oradea închiderea străzii Mihai Eminescu pe porţiunea delimitată de străzile Treboniu Laurian şi vecinătatea străzii Nicolae Iorga.

Astfel, pe strada August Treboniu Laurian se va schimba sensul de mers, urmând să se circule dinspre Stănişoarei spre strada Mihai Eminescu, pentru a se permite accesul locuitorilor de pe strada respectivă

În plus, va fi închisă strada Doja pe porţiunea din faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Cele două străzi vor fi închise pentru lucrări la reţeaua de apă şi canalizare până pe data de 17 decembrie.