Circulaţia prin intersecţia străzilor Calea Aradului, Oneştilor şi Aviatorilor va fi deviată timp de două luni începând de marţi până pe 5 iulie pentru lucrări la viitoarea linie de tramvai.

Potrivit unui comunicat al Primăriei, "traficul va fi deviat prin aceeaşi intersecţie prin amenajarea unui sens giratoriu temporar şi prin separatoare de sens pe Calea Aradului - direcţia de mers dinspre Aeroport spre Biserica Emanuel".

Pe parcursul lucrărilor, circulaţia tramvaielor pe linia 2 va fi suplinită cu autobuze al căror program de circulaţie va fi anunţat în curând.

Lucrările din Calea Aradului vizează amenajarea liniei de tramvai astfel încât să facă posibilă prelungirea acesteia cu 3,5 kilometri spre ieşirea din oraş către Arad şi avansarea, în paralel cu pârâul Peţa, până în cartierul Dimitrie Cantemir.

Tot începând de marți, și strada Victor Babeş din Oradea va fi închisă traficului auto timp de o săptămână pentru lucrări de ridicare la nivel a capacelor de canal şi refacere a covorului asfaltic.

De altfel, după cum BIHOREANUL a mai scris, începând din această săptămână, Primăria va lansa mai multe lucrări publice care vor bulversa peste vară traficul rutier din oraş.