Arbitrul asistent orădean Octavian Şovre va oficia din nou la un joc important din faza grupelor Ligii Campionilor Europeni la fotbal. Este vorba despre derby-ul Grupei H, de la Amsterdam, dintre Ajax şi Chelsea Londra. Jocul este programat miercuri seara, de la 19.55.

Şovre va arbitra deja a doua oară în acest sezon în faza grupelor celei mai prestigioase competiţii continentale intercluburi şi va face parte din brigada condusă de arădeanul Ovidiu Haţegan, care va oficia la centru şi din care vor mai face parte Sebastian Gheorghe, al doilea asistent, şi Sebastian Colţescu, ca arbitru de rezervă.

Meciul se va disputa pe terenul lui Ajax, pe stadionul Johan Cruyff, şi va putea fi urmărit miercuri, de la 19.55, pe Digi Sport 1.

Acest joc reprezintă derby-ul Grupei H, întrucât se vor întâlni primele două clasate. Ajax este pe primul loc, cu 6 puncte acumulate după primele două etape, iar Cheslea este pe locul secund, cu 3 puncte.

Octavian Şovre a oficiat şi la jocul dintre Borussia Dortmund şi FC Barcelona, scor 0-0, din Grupa F a Ligii Campionilor Europeni.