Consiliul Judeţean Bihor înlocuieşte un interimar cu altul. De luni, 24 iunie, Adrian Simon deţine şi exercită nu doar funcţia de consilier al preşedintelui Pásztor Sándor pe cea de purtător de cuvânt al CJ şi pe aceea de membru în Consiliul de Administraţie al societăţii Parcul Ştiinţific şi Tehnologic, din subordinea Consiliului Judeţean, ci şi pe aceea de director al societăţii Parcuri Industriale a aceluiaşi CJ, pentru următoarele patru luni.

Contactat de BIHOREANUL, Simon a declarat, joi, că a fost numit director la această din urmă societate în cursul zilei de vineri a săptămânii trecute, prin votul unanim al celor patru membri ai Consiliului de Administraţie, înlocuindu-l pe Marius Mudura, căruia i-a expirat mandatul de director interimar.

„A expirat mandatul domnului Mudura, iar în locul său cei patru membri ai CA m-au numit pe mine, tot pe un mandat interimar. În momentul când CA va fi completat cu al cincilea membru, se va organiza un concurs pentru ocuparea funcţiei de director pe un mandat de patru ani”, a declarat Simon, care spune că îşi va păstra şi poziţia de purtător de cuvânt al CJ.

Acesta a recunoscut că va încasa trei îndemnizaţii de la Consiliul Judeţean Bihor: una în calitate de consilier al lui Pásztor, una ca membru al CA al SC Parcul Ştiinţific şi Tehnologic şi una ca director al SC Parcuri Industriale.

Adrian Simon s-a remarcat ca reprezentant al Pro Democraţia, în 2016 fiind recrutat de Pásztor în „echipa” sa chiar dacă formal nu este membru UDMR, cu carnet şi cu cotizaţie.

Simon are studii de Ştiinţe Politice şi Juridice, precum şi, potrivit spuselor sale, experienţă în management, dobândită atât în proiecte cu fonduri nerambursabile, cât şi la propriile firme.