Asociaţia oamenilor de afaceri italieni, Unimpresa România, filiala Bihor, în colaborare cu Primăria, Consiliul Judeţean Bihor şi Casa de Cultură a Municipiului, le oferă orădenilor un concert extraordinar de Crăciun.

Conform unui comunicat al municipalităţii, spectacolul intitulat "Noapte italiană" va fi susţinut pe data de 10 decembrie, de la ora 19, de către artiştii operei "San Carlo" din Napoli cu participarea Corului Căminului Felix.

Cu ocazia concertului, melomanii orădeni vor avea ocazia să asculte, într-o interpretare deosebită, un repertoriu variat care va cuprinde de la "Carmen" de Bizet şi "La donna e' mobile" din Rigoletto de Giuseppe Verdi, până la "Tace il labbro" din Văduva veselă şi celebra arie "Nessun dorma" din Turandot de Giacomo Puccini.

Biletele vor fi puse în vânzare la biroul Unimpresa, din incinta Camerei de Comerţ şi Industrie Bihor, str. Roman Ciorogariu nr. 65, et. III, camera 20, între orele 8:30 - 15:00. Rezervările se pot face la telefon 0359/464.450.

Conform comunicatului, o parte din încasările obţinute în urma vânzării biletelor vor fi donate în scopuri caritabile Căminului Felix.